Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

diadegkeun dina 2010, difokuskeun "téhnologi nyoco calakan" & "platform percetakan calakan" panalungtikan & pamekaran jeung pabrik.Kami geus adhering kana "pangmekaran & gawé babarengan, win-win keur mangsa nu bakal datang" filosofi bisnis, salawasna ngalaksanakeun "inovasi timer gumantung, ngarah téhnologi nyoco calakan" strategi ngembangkeun, nengetan pangalaman pamaké sarta orientasi pasar, terus megatkeun ngaliwatan pola industri.Ayeuna, parabot dahar calakan BY urang, sistem jeung solusi platform geus dilarapkeun di Amérika, Jerman, Italia, Korea, India, Indonesia, Thailand, Malaysia, Filipina, Singapura jsb Urang ogé boga cabang di Asia Tenggara, Amérika Kalér jeung Éropa pikeun penjualan & jasa.

"Inovasi & Pangwangunan" mangrupikeun téma konstan BY.

Kamampuh inovasi téknis anu kuat mangrupikeun sumber pangembangan sustainable BY.Inovasi téhnologis boga prestasi hébat: boga puluhan patén tina penemuan & modél utiliti patén ogé hak cipta sarta dikonfirmasi inti-téhnologi urang sorangan.

 

"Perbaikan kontinyu & ngalangkungan diri urang sorangan" mangrupikeun jalan inovasi.Pinuh pendekatan & mastikeun ngaéksekusi ISO9001 manajemén kualitas International sarta ngawangun standar kontrol kualitas ketat.Produk utama parantos lulus sertipikat CE.BY bakal ngawangun masa depan anu langkung saé kalayan produk anu langkung saé & jasa anu langkung saé.

zhengshu
company pic-02
company pic-01

Kami gaduh tim riset & pamekaran téknis anu paling kuat sareng padamel anu saé.Urang ngalakukeun usaha urang pikeun ngaleuwihan ekspektasi konsumén 'dina produk & jasa unggal poé.Urang percanten: ngan inovasi, urang bisa ngajaga nilai brand urang sorangan;ngan inovasi, urang bisa meunangkeun hormat pamaké;ngan inovasi, urang tiasa bakat némbongkeun diri di pasar changeable.Strategi bisnis anu saé, kakuatan téknis anu kuat, urang tiasa ngajaga pikiran sareng langkung saé pikeun uih deui ka pangguna sareng nyayogikeun komitmen pikeun mitra strategis.Kami bakal neraskeun transformasi industri, nyiptakeun jaman énggal di daérah pakan anu cerdas.

Kami tetep maju dina jalan inovasi mandiri sacara ulet sareng nyiptakeun jangkungna anyar.

Urang buka "hiji ranté industri" strategi ngembangkeun bravely tur nyieun arah anyar;

Urang nelepon "industri Cina 4.0 pikeun téhnologi nyoco calakan", ngadegkeun "Cina Intelligent nyieun".

Ku alatan éta, urang nyokot léngkah tina kaunggulan ka luar biasa leisurely.

Tim Kami

company pic-11
company pic-06
company pic-05
company pic-03
company pic-04
company pic-07
company pic-08
company pic-10

Taros Kami

Ngaran Perusahaan: Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

Pabrik: A7, No. 500 ti Guangshan 1st.Rd.Kacamatan Tianhe, Guangzhou.

Kontak Person: Ms. Easy Ouyang

Nomer HP +8613435663216

Telepon / Fax: 086 020-38087921.

Situs Web: www.bysd.net

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami