Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd.

Cik Easy Ouyang, telepon sélulér +8613435663216

Telepon: 020-38087921

Jam: Senén nepi ka Saptu: 10:00 ka 10:00 / Minggu ditutup

Alamat:A7, Yinhu Industrial Area, No 500 of Guangshan 1st.Jalan, Kacamatan Tianhe, Guangzhou.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami