kapercayaan profésional

Produk panganyarna

Ieu mangrupikeun produk online panganyarna kalayan fungsi lengkep sareng jaminan kualitas

wilujeng sumping

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2010

Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, fokus kana "téhnologi nyoco calakan" & "platform percetakan calakan" panalungtikan & pamekaran sareng pabrik.Kami geus adhering kana "pangmekaran & gawé babarengan, win-win pikeun mangsa nu bakal datang" filsafat bisnis, salawasna ngalaksanakeun "inovasi timer gumantung, ngarah téhnologi nyoco calakan" strategi ngembangkeun, nengetan pangalaman pamaké sarta orientasi pasar, terus-terusan megatkeun ngaliwatan. pola industri.

séktor

Sertipikat Patén

Kamampuh inovasi téknis anu kuat mangrupikeun sumber pangembangan sustainable BY.Inovasi téhnologis boga prestasi hébat: boga puluhan patén tina penemuan & modél utiliti patén ogé hak cipta sarta dikonfirmasi inti-téhnologi urang sorangan.

  • zhengshu34
  • zhengshu35
  • zhengshu37
  • zhengshu38
  • zhengshu39
  • zhengshu40
  • zhensghu36
  • zhengshu1
  • zhengshu2
  • zhengshu3
  • zhengshu4
  • zhengshu5
  • zhengshu6
  • zhengshu7
  • zhengshu8
  • zhengshu9
  • zhengshu10
  • zhengshu11
  • zhengshu12
  • zhengshu13
  • zhengshu14
  • zhengshu15
  • zhengshu16
  • zhengshu17
  • zhengshu18
  • zhengshu19
  • zhengshu20
  • zhengshu21
  • zhengshu22
  • zhengshu23
  • zhengshu24
  • zhengshu25
  • zhengshu26
  • zhengshu27
  • zhengshu28
  • zhengshu29
  • zhengshu30
  • zhengshu31
  • zhengshu32
  • zhengshu33