Warta

  • We have developed an all-in-one machine !

    Kami parantos ngembangkeun mesin sadaya-dina-hiji!

    Kusabab ngadegna Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd ', kami ngenalkeun téknologi pabrik printer UV sareng terpadu sareng pangaweruh urang dina printer UV, tungtungna urang junun ngadamel printer UV urang sorangan.Pikeun printer UV jeung sirah percetakan Ricoh G5, urang ha ...
    Maca deui
  • Hereby I would like to announce that because of the market requirement

    Hereby Abdi hoyong ngumumkeun yén kusabab sarat pasar

    Hereby Abdi hoyong ngembarkeun yén kusabab sarat pasar, Dina kasempetan jeung tantangan, urang ngadegkeun hiji parusahaan anyar ngaranna Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd. On 14 Nov.2021. Ieu specializing dina ulikan UV printer urang & pabrik.Aya kira-kira 100 pe...
    Maca deui
  • Looking forward to have a nice cooperation with you!

    Pilari maju ka gaduh gawé babarengan nice sareng anjeun!

    Lahirna produk anyar merlukeun usaha loba jalma jeung présipitasi waktu, utamana pikeun pausahaan kawas urang, anu geus adhering kana kamerdikaan jeung inovasi.teu aya nyeri teu aya hasil.Bos kami, lulugu insinyur Mr. Atease Chen, saatos rapat jinis ...
    Maca deui
  • On November 14, we established a new company called Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd

    Dina 14 Nopémber, urang ngadegkeun hiji parusahaan anyar disebut Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd

    Hereby Abdi hoyong ngembarkeun yén kusabab sarat pasar, Dina kasempetan jeung tantangan, urang ngadegkeun hiji parusahaan anyar ngaranna Guangzhou Baiyi Identification Technology Co., Ltd. On 14 Nov.2021. Ieu specializing dina ulikan UV printer urang & manufactu ...
    Maca deui
  • 20 set feeder nyumbang kana pencegahan wabah global

    Dinten, urang ogé terpadu jeung disaluyukeun 20 susunan feeders lajeng dikirimkeun ka Wanfu Biotéhnologi elmu jeung téhnologi Co., Ltd.Kuring bébéja yén aranjeunna nuju produksi masal réagen Covid-19.Merlukeun pikeun nyitak Lot No tanggal produksi, jsb informasi dina pakét, nu keur wabah global ...
    Maca deui
  • Hiji latihan pikeun pamasaran video pondok

    Ti 20 April dugi ka 22 April 2021, kuring ngagaduhan palatihan pikeun pamasaran video pondok sareng manajer umum kuring.Seueur pengusaha ti jinis industri sadayana ngahadiran pelatihan ieu.Sababaraha malah kungsi latihan munggaran tur meunang sababaraha hasil alus lajeng datang deui pikeun ulikan salajengna.Sababaraha malah co ...
    Maca deui
  • China International Public Health Security Epidemic Prevention & Protection Materials Fair 2020

    Cina Internasional Kaamanan Kaséhatan Umum Pencegahan Wabah & Perlindungan Bahan Pameran 2020

    Sub: Pameran munggaran di Guangzhou, Baiyi meunang pangajén deui Tanggal: 7 Agustus.2020 Dina awal Juni, kami, perusahaan téknologi tinggi di daérah bungkusan calakan sareng pencegahan Epidemik & pamekaran alat-alat bahan panyalindungan sareng perusahaan pabrik, diondang pikeun ngahadiran tilu ...
    Maca deui
  • Press release series report a new company honor

    Siri siaran pers ngalaporkeun kahormatan perusahaan anyar

    Sub: Meunang patén penemuan anyar, témbok kahormatan nambahkeun panén anyar.Kaping: 8 Oktober 2020 Oktober, usum panén, ka BY ogé waktos panén.Kusabab ngadegna urang, urang geus nyokot root dina widang téhnologi dahar calakan, taat kana prinsip inovasi bebas sarta continue ...
    Maca deui
  • A series of press releases covering the southwest of the motherland

    Runtuyan siaran pers nutupan kidul-kulon ti motherland

    Sub: BY wangunan tim——pariwisata di Yunnan xishuangbanna Tanggal: 20, Séptémber 2020 Kusabab taun 2015, kami, Guangzhou Baiyi Intelligent Equipment Co., Ltd. muji individu atawa departemén anu geus nyieun kontribusi luar biasa salila prosés ngembangkeun parusahaan 4 nepi ka Liburan 7 dinten sareng diatur ...
    Maca deui