Rewinder baku kalawan printer TTO

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:Rewinder baku kalawan printer TTO

 

model:Ku-SR500-TTO / KU-SR500-UV/BY-HR450-UV

 

Fitur:Éta dikembangkeun pikeun jinis labél sareng sarat pilem bungkusan.Numutkeun sarat téknologi percetakan labél tradisional sareng coding dina fitur labél, kami nyobian ngahontal "hiji mesin sareng sababaraha aplikasi, éta cocog pikeun pilem pilem sareng rewinding labél ogé"."hiji mesin kalawan sababaraha fungsi, éta cocog pikeun printer TTO sarta sistem percetakan UV ogé"."hiji mesin kalawan sababaraha modular, modular on struktur, pamaké tiasa ngalakukeun Pilihan modular nurutkeun sarat produksi maranéhanana".Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun labél dina gulungan sareng pilem dina coding gulungan.

Ieu adopts 7inch warni HMI, PLC, mikro PC pikeun kontrol.Jalma tiasa ngalakukeun setélan parameter dina HMI dumasar kana jinis pilem sareng struktur labél kertas & bédana fitur.Samentara éta, HMI bakal ngawas status kerja sacara real-time sareng masihan alarm ogé.Ngaleupaskeun & ngumpulkeun dina metode linier dina sistem kontrol, laju angkat variabel, Anti loosening nalika eureun.Tanda bodas atanapi swatch sensing jsb fungsi.Bener sadar kontrol calakan.Upami pangguna hoyong ningkatkeun akurasi percetakan, aya hiji fungsi pilihan anu namina Sistem Koréksi Otomatis.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@bysd.net & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Printing calakan & runtuyan rewinding Ieu keur labél di roll, pilem di roll, kertas di roll, anyaman labél di roll jsb dina sarat coding pasar hadir urang.Numutkeun bahan dina roll urang rewinding & fitur produksi jeung rupa terpadu produk 'teknologi coding.Pursuing hiji mesin keur sababaraha tujuan.--bisa install TTO printer termal jeung UV printer jsb "hiji mesin kalawan sababaraha fungsi" - nyugemakeun rupa sarat téhnologi dina rupa industri."hiji mesin kalawan Tumuwuhna" - dahar kontinyu atawa intermittent, struktur modular, jalma bisa milih konfigurasi nurutkeun sarat produksi maranéhanana.Ieu pilihan pangalusna pikeun bahan di roll.

Numutkeun sarat industri ayeuna sareng fitur téknologi, éta ngagaduhan standar TTO percetakan termal rewinder, standar UV percetakan rewinder, speed tinggi rewinder.Jalma bisa milih ngagunakeun CIJ, atawa printer TIJ, printer laser, printer termal TTO jeung sistem percetakan UV pikeun coding nurutkeun sarat coding.

"standar TTO percetakan termal rewinder" dikembangkeun nurutkeun fitur téhnologi percetakan termal, dilengkepan roller percetakan TTO jeung percetakan ningkatna bracket.HMI ngadopsi layar rampa warni 7 inci, PLC sareng PC mikro pikeun ngadalikeun.Numutkeun kana jinis pilem sareng struktur labél sareng bédana fitur, jalma tiasa nyetél parameter kerja di HMI sareng ngawas status damel sareng masihan alarem.Sistem kontrol linear un-winding jeung tegangan pungkal, gancang / slow ngangkat, pencegahan Cicing-handap, tanda bodas atawa warni mark urang pemicu sensing, cacah jsb sagala fungsi, bener sadar kontrol calakan.

Standard rewinder with TTO printer4-1
Standard rewinder with TTO printer5-1

Pangwangunan "rewinder percetakan UV standar" dumasar kana fitur téknologi sistem percetakan UV, éta tiasa masang sistem percetakan, plasma sareng curing LED.HMI ngadopsi layar toél warni 7 inci, PLC sareng PC mikro pikeun kontrol.Numutkeun kana jinis pilem sareng struktur labél sareng bédana fitur, jalma tiasa nyetél parameter kerja di HMI sareng ngawas status damel sareng masihan alarem.Sistem kontrol linear un-winding jeung tegangan pungkal, gancang / slow ngangkat, pencegahan Cicing-handap, tanda bodas atawa warni mark urang pemicu sensing, cacah jsb sagala fungsi, bener sadar kontrol calakan."speed tinggi rewinder" ieu dumasar kana rewinder baku, speed ieu greatly ningkat jeung speed stabil tiasa 100m / mnt.eta milik kasempetan husus.

Fungsi pilihan: "sistem ngalereskeun otomatis"

Gambar Rujukan

1. baku TTO percetakan termal rewinder

Standard rewinder with TTO printer1

2. baku UV percetakan rewinder

Standard rewinder with TTO printer2

3. speed tinggi rewinder

Standard rewinder with TTO printer3

Parameter parabot

1. baku TTO percetakan termal rewinder

A. diménsi: L * W * H = 1200 * 1100 * 1200mm

B. beurat: 300KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. efisiensi: ngeunaan 200pcs / mnt (perlu produk 100mm pikeun rujukan, éta ogé patali jeung speed percetakan jeung frékuénsi.)

F. sabuk ngajalankeun speed: 2-60m / mnt (terusan adjustment)

G. ukuran produk sadia: lebar bahan: 30-480mm, Max bahan diaméterna 500mm;beurat Max pikeun bahan 50KG

H. ngabenerkeun: kerangka ngalereskeun (fungsi opsional) sareng akurasina ± 0.25mm

I. motor: motor servo

J. produk sadia: BOPP, CPP, pepet, pe, kertas, pilem komposit, pilem aluminized jsb bahan di roll.

K. ngaleupaskeun kadali tegangan: kontrol tegangan linier

L. kontrol tegangan kempelan: kontrol tegangan linier

M. diaméterna inti: 3 inci (76mm)

N. awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

O. métode instalasi: instalasi floor-stand, offline.

P. fungsi pilihan: Sistim ngalereskeun otomatis.

Standard rewinder with TTO printer4

2. baku UV percetakan rewinder

Standard rewinder with TTO printer5

A. diménsi: L * W * H = 1200 * 1100 * 1200mm

B. beurat: 300KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. efisiensi: ngeunaan 200pcs / mnt (perlu produk 100mm pikeun rujukan, éta ogé patali jeung speed percetakan jeung frékuénsi.)

F. sabuk ngajalankeun speed: 2-60m / mnt (terusan adjustment)

G. ukuran produk sadia: lebar bahan: 30-480mm, Max bahan diaméterna 500mm;beurat Max pikeun bahan 50KG

H. ngabenerkeun: kerangka ngalereskeun (fungsi opsional) sareng akurasina ± 0.25mm

I. motor: motor servo

J. produk sadia: BOPP, CPP, pepet, pe, kertas, pilem komposit, pilem aluminized jsb bahan di roll.

K. ngaleupaskeun kadali tegangan: kontrol tegangan linier

L. kontrol tegangan kempelan: kontrol tegangan linier

M. diaméterna inti: 3 inci (76mm)

N. awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

O. métode instalasi: instalasi floor-stand, offline.

P. fungsi pilihan: Sistim ngalereskeun otomatis.

3. speed tinggi rewinder

A. diménsi: L * W * H = 1600 * 1150 * 1070mm

B. beurat: 800KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. efisiensi: ngeunaan 100-1000pcs / mnt (perlu produk 100mm pikeun rujukan, éta ogé patali jeung speed percetakan jeung frékuénsi.)

F. sabuk ngajalankeun speed: 10-100m / mnt (adjustment kontinyu)

G. produk sadia: lebar bahan 30-440mm, max bahan diaméterna 450mm;beurat bahan max 50KG

H. ngabenerkeun: kerangka ngalereskeun (fungsi opsional) sareng akurasina ± 0.25mm

I. motor: motor frékuénsi fase tunggal

J. produk sadia: BOPP, CPP, pepet, pe, kertas, pilem komposit, pilem aluminized jsb bahan di roll.

K. ngaleupaskeun kadali tegangan: kontrol tegangan konstan

L. kontrol tegangan kempelan: kontrol tegangan konstan

M. diaméterna inti: 3 inci (76mm)

N. awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

O. métode instalasi: instalasi floor-stand, offline.

P. fungsi pilihan: Sistim ngalereskeun otomatis.

Standard rewinder with TTO printer6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami