runtuyan platform nyoco calakan

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:Standar nyoco calakan & platform percetakan

 

model: BY-TF01 / 02-400;BY-TF01/02-400(UV);BY-HTF01/02-400;BY-HTF01/02-400(UV);KU-MTF02-650(lima model)

 

Fitur:eta dikembangkeun pikeun percetakan normal (kaasup printer TIJ, HD DOD, panyiri jsb).eta boga sarat tinggi dina téhnologi, komprehensif kuat, kompléks aplikasi.Ieu adopts calakan, modular, konsép desain penampilan streamlined.Cocog jeung rupa kertas, labél, kartu, kotak packing, hususna keur produk kalawan listrik statik, timer sealing, multi-lapisan kotak palastik jsb kantong packing husus coding, percetakan & tracing.Aya sababaraha fungsi pilihan pikeun pilihan sapertos deteksi ganda, koreksi otomatis, nolak otomatis, jsb.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@bysd.net & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

platform dahar calakan dikembangkeun nurutkeun sarat tinggi di industri.Kabéh adopts streamline mode kerja na modular dahar calakan.Gancang dina speed, alus dina stabilitas, kuat dina fungsi, alus dina fitur, euyeub di fungsi pilihan.Éta henteu ngan ukur cocog pikeun jinis produk, tapi ogé gaduh pangalaman anu saé pikeun operasi pangguna.Platform ieu ngadopsi struktur kakuatan tinggi sareng komponén listrik merek kelas munggaran pikeun mastikeun stabilitas pamakean.

Éta ngagaduhan puluhan téknologi patén barang sareng ngadopsi téknologi prosés precision sareng metode kontrol kualitas anu ketat, anu ngajantenkeun produk séri ieu gaduh kaunggulan kualitas anu kuat.Numutkeun aplikasi béda, aya lima produk:

1. platform percetakan calakan baku (Modél: BY-TF01 / 02-400);

2. dahar calakan baku & platform percetakan V (Modél: BY-TF01 / 02-400 (UV));

3.-speed tinggi calakan dahar & percetakan platform (Modél: BY-HTF01 / 02-400);

4.-speed High dahar calakan & platform percetakan UV (Modél: BY-HTF01 / 02-400 (UV));

5. Multi-kanal nyoco calakan & platform percetakan (Modél: BY-MTF02-400).

 

Beda Max antara "platform pakan & percetakan calakan standar" sareng "pakan calakan standar & platform percetakan UV" nyaéta kasempetan aplikasi.Platform pakan & percetakan cerdas standar cocog pikeun aplikasi coding produk normal.Sapertos TIJ, CIJ, Laser jsb Standar dahar calakan & platform percetakan UV ieu dilengkepan Palsma pikeun prosés permukaan produk na stasiun curing, nu cocog pikeun sistem percetakan UV.Aya sababaraha bédana dina téhnologi.

 

"High-speed tinggi dahar calakan & percetakan platform" jeung "-speed tinggi calakan dahar & platform percetakan UV" tuh pamutahiran pikeun konfigurasi dumasar kana platform baku.Laju langkung gancang, stabilitas langkung kuat.awak mesin adopts stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa), desain pinuh enclosed, leuwih tékstur.4 jenis parabot ieu kusabab awak padet maranéhanana sarta kinerja akurat, aranjeunna bisa dilengkepan sababaraha fungsi pilihan kayaning sistem deteksi ganda, sistem otomatis-rectify, sistem inspeksi visual, sistem otomatis-tampikan.Pungsi pilihan ieu ngajantenkeun alat-alatna langkung cerdas sareng teu nganggo awak.

 

Multi-kanal platform feeding & percetakan calakan dumasar kana platform baku sarta éta pikeun max ngangkat efisiensi sarta ngurangan biaya tanaga gawé.Aya dua atawa leuwih saluran ngajalankeun produk.Jalma tiasa nyaluyukeun unit tuang kana hiji saluran anu ngajalankeun produk sacara fleksibel teras cocog pikeun produk ageung.Éta mangrupikeun salah sahiji produk efisiensi tinggi maksimal kami.

Ngagambar pikeun Rujukan

1. Standar nyoco calakan & platform percetakan

Standard intelligent feeding & printing platform1

2. baku nyoco calakan & platform percetakan UV

Standard intelligent feeding & printing platform2

3.-speed tinggi nyoco calakan & platform percetakan

Standard intelligent feeding & printing platform3

3.-speed tinggi nyoco calakan & platform percetakan UV

Standard intelligent feeding & printing platform4

Parameter parabot

1. baku nyoco calakan & platform percetakan

A. dimensi: L * W * H = 3000 * 763 * 820mm

B. beurat: ngeunaan 150-200KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-60m / mnt

F. kontrol: konversi frékuénsi ganda / ganda DC brushless pangaturan speed

G. hawa: teu kedah

H. prinsip dahar: gesekan calakan, pangiriman handap.

Métode I. conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk sadia: rupa kotak kertas, packing tas, labél, kertas, manual jsb.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk ngajalankeun akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

N. metoda instalasi: floor-ngadeg, kaluar-garis, rojongan éksternal.

O. konfigurasi baku: dahar calakan & vakum nyeuseup conveyor & kempelan otomatis.

P. fungsi pilihan: deteksi ganda, otomatis-rectify, sistem inspeksi visual, otomatis-tampikan.

Standard intelligent feeding & printing platform5-1

2. baku nyoco calakan & platform percetakan UV

Standard intelligent feeding & printing platform6-1

A. dimensi: L * W * H = 3600 * 763 * 820mm

B. beurat: ngeunaan 200KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-60m / mnt

F. kontrol: konversi frékuénsi ganda / ganda DC brushless pangaturan speed

G. hawa: teu kedah

H. prinsip dahar: gesekan calakan, pangiriman handap.

Métode I. conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk sadia: rupa kotak kertas, packing tas, labél, kertas, manual jsb.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk ngajalankeun akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

N. metoda instalasi: floor-ngadeg, kaluar-garis, rojongan éksternal.

O. konfigurasi baku: dahar calakan & vakum nyeuseup conveyor & angkutan tahan suhu luhur & otomatis-kumpulan

P. fungsi pilihan: deteksi ganda, otomatis-rectify, sistem inspeksi visual, otomatis-tampikan.

3.-speed tinggi nyoco calakan & platform percetakan

A. dimensi: L * W * H = 3000 * 763 * 820mm

B. beurat: ngeunaan 200-250KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-100m / mnt

F. kontrol: konversi frékuénsi ganda / ganda DC brushless pangaturan speed

G. hawa: teu kedah

H. prinsip dahar: gesekan calakan, pangiriman handap.

Métode I. conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk sadia: rupa kotak kertas, packing tas, labél, kertas, manual jsb.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk ngajalankeun akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

N. métode instalasi: lanté-nangtung offline, tipe kabinét.

O. konfigurasi baku: dahar calakan & conveyor vakum & otomatis-kumpulan.

P. fungsi pilihan: deteksi ganda, otomatis-rectify, sistem inspeksi visual, otomatis-tampikan.

Standard intelligent feeding & printing platform7-1

4.-speed tinggi nyoco calakan & platform percetakan UV

Standard intelligent feeding & printing platform8-1

A. dimensi: L * W * H = 4220 * 763 * 820mm

B. beurat: ngeunaan 250-300KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 2.5KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-100m / mnt

F. kontrol: konversi frékuénsi ganda / ganda DC brushless pangaturan speed

G. hawa: teu kedah

H. prinsip dahar: gesekan calakan, pangiriman handap.

Métode I. conveyor: sabuk conveyor vakum

J. produk sadia: rupa kotak kertas, packing tas, labél, kertas, manual jsb.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (30-400) * (0.05-3) mm

L. produk ngajalankeun akurasi: ± 1.5mm

M. bahan awak mesin: stainless steel atawa baja karbon jeung lukisan (warna bisa ngaropéa)

N. métode instalasi: lanté-nangtung offline, tipe kabinét.

O. konfigurasi baku: dahar calakan & conveyor vakum & hawa tinggi lalawanan conveyor & kempelan otomatis

P. fungsi pilihan: deteksi ganda, otomatis-rectify, sistem inspeksi visual, otomatis-tampikan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami