Dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:feeder TTO baku

 

model:BY-TF01-TTO;BY-TF01/02-TTO-A;BY-TF01/02-TTO-B;BY-SF01-TTO(4 jenis)

 

Fitur:Standar TTO feeder terpadu téhnologi percetakan termal TTO & téhnologi dahar calakan, sadar otomatis-dahar & percetakan termal sampurna.Pamaké tiasa ngalakukeun percetakan dina kantong plastik (kaasup kantong plastik, labél, kotak coated jsb) pikeun nyitak tanggal, karakter, gambar basajan, hususna keur barcode variabel, kode QR sarta multi-garis percetakan eusi badag-format urang.Artistik jeung akurat; loba dipaké dina bungkusan, percetakan, ubar, kimia, kadaharan jsb Filed.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@bysd.net & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji produk runtuyan nyaéta TTO percetakan termal & integrasi inovasi téhnologi dahar calakan urang.Ieu sadar dahar otomatis & TTO percetakan termal urang coding sampurna tur bisa dilengkepan rupa TT printer termal.Ieu pikeun jenis kantong plastik, kertas, labél jsb coding bahan lemes urang.Ngadopsi pita salaku substrat percetakan, Saniter & merenah, ekonomis, karakter fisik geulis.

Modeu desain klasik "tilu fase":

1. otomatis dahar;

2. TTO percetakan termal;

3.collection di Hopper; perenah basajan, operasi & pangropéa gampang, scalability kuat.nurutkeun sarat aplikasi di pasar, aya opat jenis: 1. dahar Palasik & TTO percetakan termal sadayana dina hiji , Modél: BY-TF01-TTO;2. dahar baku & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, Tipe A, Modél: BY-TF01 / 02-TTO-A;3. Standar dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, Tipe B, Modél: BY-TF01/02-TTO-B;

4.normal dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, model: BY-SF01-TTO.

1. "dahar klasik & TTO percetakan termal sadayana dina hiji modél: BY-TF01-TTO" s awak mesin adopts stainless steel atawa lukisan baja karbon (warna bisa ngaropéa).sabuk gesekan tunggal salaku kakuatan dahar, dilengkepan sasmita béda tina gesekan mencét sabuk ogé sabuk permukaan gesekan béda, nu ngajadikeun eta jas maksimum pikeun sagala rupa bahan & ukuran kantong plastik, ukuran produk tiasa ti 80mm mun 400mm.Métode angkutan gulungan klasik sareng metode pamasangan printer termal TTO anu dipasang, dilengkepan sabuk pencét conveyor luar ganda, anu ngajantenkeun produk clamping tina bagian tuang ka daérah percetakan anu stabil.Jeung euweuh dieunakeun, euweuh offset, sarta efisiensi sampurna.

Standard TTO feeder1-1
Standard TTO feeder3-1

2. "Standar dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, Tipe A" ieu dumasar kana dahar Palasik & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, adopts feeder calakan salaku alat dahar, nu pastikeun yén bagian dahar akurat.Bagian transmisi adopts unik "roll & sabuk" metoda, nu ngajadikeun fungsi mesin expandability iwal percetakan termal TTO.Contona: panyiri, percetakan inkjet, laser encoding, deteksi OCR, otomatis tampikan, kempelan otomatis jsb Integrated kalawan fungsi nyeuseup vakum salila pangiriman, éta bisa nyugemakeun sarat tina integral tina rupa téhnologi sadayana dina hiji mesin.

3. "dahar baku & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, Tipe B" ogé adopts feeder calakan salaku alat dahar.Beda jeung Standar nyoco & TTO percetakan termal sadayana dina hiji, Tipe A ieu nganut euweuh métode transmisi roller sarta sadar TTO percetakan termal, nu inovasi pangbadagna sarta percobaan.Nyieun husus sabuk conveyor ngaganti roller bearing handapeun TTO percetakan termal.Jadi teu ngan ngarojong fungsi nambahan séjén, tapi ogé greatly ngaronjat akurasi percetakan.Panyimpangan posisi aya dina ± 0.2mm.Samentara éta, speed percetakan, efisiensi percetakan jeung stabilitas sadayana gaduh pamutahiran hébat.

Standard TTO feeder4-1
cof

4. dahar normal & TTO percetakan termal sadayana dina hiji urang paling basajan & TTO mesin percetakan termal.Ieu adopts sistem dahar gesekan normal sarta terpadu kalayan roller & padika transmisi sabuk, cocog pikeun paling kantong plastik.Operasi gampang & ekonomis.Kontrolna nganggo motor tunggal sareng régulasi laju konversi frekuensi tunggal, No PLC atanapi HMI, ngaleungitkeun operasi manusa anu rumit, saderhana pisan, gampang dipasang;awak lightweight, merenah pikeun kiriman.

Gambar Rujukan

1. dahar Palasik & TTO percetakan termal sadayana dina hiji

Standard TTO feeder8

2. Standar dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji Tipe A

Standard TTO feeder7

3. Standar dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji Tipe B

Standard TTO feeder6

4. dahar normal & TTO percetakan termal sadayana dina hiji

Standard TTO feeder9

Parameter Téknis

1. dahar Palasik & TTO percetakan termal sadayana dina hiji

A. diménsi: L * W * H = 1350 * 800 * 1230mm

B. Beurat: ngeunaan 100KG

C. tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 1KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-50m / mnt

F. kadali: PLC + HMI;Konversi frékuénsi ganda atawa régulasi speed brushless DC ganda

G. hawa: teu kedah

prinsip dahar H.: gesekan Palasik, tombol dahar

I. métode transmisi: métode gilinding

J. produk sadia: rupa kantong, labél, kertas jeung sajabana bahan lemes

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (60-400) * (0.1-1) mm

L. rentang adjustment lebar percetakan éféktif: 300mm (adjustment cecekelan)

M. awak mesin: stainless steel atawa lukisan baja karbon (warna bisa ngaropéa)

N. métode instalasi: floor-stand off-garis

O. fungsi pilihan: kempelan otomatis, OCR, otomatis tampikan.

Standard TTO feeder2

2. tuangeun masker pameunteu anu tiasa dianggo sareng tuang standar sareng percetakan termal TTO sadayana dina hiji Tipe A

Standard TTO feeder3

A. dimensi: L * W * H = 2270 * 760 * 820mm (catetan: conveyor belt width385mm, panjangna: 1200mm)

B. beurat: ngeunaan 200KG

C. tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. Daya: ngeunaan 1.5KW (kaasup fungsi nyeuseup vakum)

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-50m / mnt

F. kadali: PLC + HMI;Konversi frékuénsi ganda atawa régulasi speed brushless DC ganda

G. Udara : teu kedah

prinsip dahar H.: gesekan Palasik, tombol dahar

I. métode transmisi: gilinding bareng jeung sabuk

J. produk sadia: rupa kantong packing, labél, kertas jeung sajabana produk lemes.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (60-380) * (0.1-1) mm

L. rentang lebar percetakan éféktif: 300mm (pancekelan adjustment)

M. awak mesin: stainless steel atawa lukisan baja karbon (warna bisa ngaropéa)

N. métode instalasi: floor-stand tur offline

O. fungsi pilihan: panyiri, OCR, otomatis tampikan, ngumpulkeun otomatis.

3. Standar dahar & TTO percetakan termal sadayana dina hiji Tipe B

A. dimensi: L * W * H = 2270 * 760 * 820mm (Catetan: baku conveyor sabuk lebar 385mm, panjangna 800mm)

B. beurat: ngeunaan 200KG

C. tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 1KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-50m / mnt

F. kadali: PLC + HMI;Konversi frékuénsi ganda atawa régulasi speed brushless DC ganda

G. Udara : teu kedah

prinsip dahar H.: gesekan Palasik, tombol dahar

I. transmisi: euweuh gilinding

J. produk sadia: rupa kantong packing, labél, kertas jeung sajabana produk lemes.

K. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (60-380) * (0.1-1) mm

L. lebar percetakan éféktif: 300mm (adjustment cecekelan)

M. awak mesin: stainless steel atawa lukisan baja karbon (warna bisa ngaropéa)

N. métode instalasi: floor -stand tur offline

O. fungsi pilihan: panyiri, OCR, otomatis tampikan, ngumpulkeun otomatis.

Standard TTO feeder4

3. 4, dahar Normal & TTO percetakan termal sadayana dina hiji

cof

A. dimensi: L * W * H = 1525 * 600 * 760mm (catetan: lebar sabuk conveyor baku 330mm, panjangna 600mm)

B. beurat: ngeunaan 100KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ.

D. kakuatan: ngeunaan 1KW

E. sabuk ngajalankeun speed: 0-50m / mnt

F. métode kontrol: motor tunggal jeung pangaturan speed konversi frékuénsi tunggal

G. Udara : teu kedah

prinsip dahar H.: gesekan Palasik, tombol dahar

I. métode transmisi: gilinding bareng jeung sabuk

J. produk sadia: rupa kantong packing, labél, kertas jeung sajabana produk lemes.

K. ukuran produk sadia: L * W * H == (60-300) * (60-330) * (0.1-1) mm

L. rentang lebar percetakan éféktif: 200mm (pancekelan adjustment)

M. awak mesin: stainless steel

N. métode instalasi: floor stand na offline.

O. fungsi pilihan: euweuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami