méja-luhur feeder

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:méja-luhur feeder

 

model:BY-TF01-300 / BY-TF02-400 / BY-TF04-400

 

Fitur:desain deft, merenah dina kiriman, tinggi dina pangabisa lumaku, gampang dina operasi, ongkos éféktif.Jas pikeun kertas, labél, kotak kertas, kantong plastik normal jsb Ieu bisa terpadu kalayan printer TIJ, printer CIJ jsb, atawa sistem panyiri, printer laser, nu nyadar percetakan rupa téks, gambar jsb off-line.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@bysd.net & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Runtuyan feeder meja-luhur ngadopsi prinsip gesekan pikeun ngawujudkeun tuangeun produk.Éta mangrupikeun desain desktop sareng cocog pikeun rohangan leutik.Kacida terpadu tilu modular fungsi ieu: nyoco produk gesekan, angkutan jeung ngumpulkeun otomatis.Ayeuna, urang gaduh tilu feeder méja-luhur sapertos: 1, feeder gesekan meja-luhur (Modél: BY-TF01-400);2.méja-top baffle tipe feeder (Modél: BY-TF04-300);3.calakan meja-top gesekan feeder (Modél: BY-TF02-400).

1. "desktop gesekan feeder" adopts stainless steel pikeun sakabeh awak mesin.Gesekan nyoco sabuk salaku kakuatan dahar, éta dilengkepan sabuk gesekan tinggi cocog jenis gesekan mencét sabuk, nu ngajadikeun eta hiji pamakéan éksténsif, cocog pikeun jenis kantong plastik, utamana lampu, ipis, bahan lemes kantong packing.Produk thinnest tiasa 0.02mm.éta mibanda struktur cantilever, loading na wearable sabuk ngarobah pisan merenah.

desk-top feeder2
desk-top feeder1

2. "desktop baffle type feeder" adopts" baffle separation "prinsip, single friction feeder as feed power, euweuh gesekan mencét sabuk, nu nyieun cocog pikeun "kandel, teuas tur beurat" kotak kertas, kartu jeung produk plat.Samentara éta, anu tiasa dianggo pikeun sabuk nyaéta minimum, gesekan stabil sareng gampang dikontrol, janten pangaruh nyoco stabil sareng gancang gancang.Pamaké tiasa mertimbangkeun masang sabuk pencét gesekan, anu cocog pikeun jinis kantong plastik.Dua sabuk anu sampurna cocog.Ieu kalawan rentang aplikasi widest, ukuran leutik, beurat lampu, speed gancang sarta versatility bahan neneng.Ketebalan maksimal pikeun produk tiasa 10mm.

3. "Cerdas meja-luhur gesekan feeder" mah béda jeung "meja-top gesekan feeder" dumasar kana 3pcs nganut atawa malah leuwih lebar sabuk gesekan bédana sakumaha kakuatan nyoco sarta dilengkepan gesekan mencét sabuk modular nu gampang pikeun ngarobah tur saluyukeun.Kusabab ieu, greatly ningkat kamampuhan sadia feeder urang, operasi sarta pangalaman pamakéan.Lebar produk tiasa ti 25mm dugi ka 400mm.Saterusna, gesekan mencét sabuk modular kalawan adjustment mikrométer bebas, robah produk pisan merenah, adjustment ketebalan pisan tepat.

desk-top feeder3

Ngagambar pikeun Rujukan

1. meja-luhur gesekan feeder gambar

desk-top feeder4

2. méja-luhur baffle-tipe feeder gambar

desk-top feeder5

3. calakan meja-luhur gesekan feeder

desk-top feeder6

Parameter Téknis

1. parameter feeder gesekan meja-luhur

A. Dimensi: L * W * H = 1700 * 760 * 210mm (rubak sabuk conveyor 400mm)

B. beurat: 50KG

C. tegangan: 220VAC 50/60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / mnt (nyandak produk 100mm pikeun rujukan)

F. speed kerja sabuk: 0-60m / mnt (adjustable)

G. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-400) * (80-380) * (0,05-3) mm

H. métode kontrol speed: Konversi Frékuénsi atawa adjustment speed DC brushless

I. motor: konversi frékuénsi atawa motor DC brushless.

J. produk sadia: rupa kertas, kantong plastik, kartu, labél jsb Utamana cocog pikeun lampu, kantong plastik ipis jeung lemes.

K. awak mesin: stainless steel

L. métode instalasi: instalasi bebas , meja-luhur.

M. fungsi pilihan: kipas kalayan nyeuseup vakum, kempelan otomatis, otomatis-tampikan.

desk-top feeder2-1

2. meja-luhur baffle-tipe feeder parameter

desk-top feeder1-1

A. dimensi: L * W * H = 1300 * 635 * 150mm (rubak sabuk conveyor 300mm)

B. beurat: 35KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / mnt (nyandak ukuran 100mmproduct contona)

F. speed kerja sabuk: 0-60m / mnt (terus adjustable)

G. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-300) * (60-280) * (0.1-3) mm

H. Métode kontrol speed: konversi frékuénsi atawa adjustment speed DC brushless.

I. motor: konversi frékuénsi atawa motor DC brushless

J. produk sadia: rupa kertas, kantong plastik, kartu, labél jsb utamana cocog pikeun kandel, teuas tur beurat kotak kertas, kartu, pelat jsb.

K. awak mesin: stainless steel

L. métode instalasi: instalasi bebas, desktop.

N. fungsi pilihan: fans nyeuseup vakum, otomatis-kumpulan, otomatis-tampikan.

3. calakan meja-luhur feeder

A. dimensi: L * W * H = 1700 * 760 * 210mm (Conveyor sabuk lebar 400mm)

B. beurat: 50KG

C. tegangan: 220VAC 50 / 60HZ

D. kakuatan: ngeunaan 500W

E. efisiensi: 0-300pcs / mnt (nyandak ukuran 100mmproduct contona)

F> speed kerja sabuk: 0-60m / mnt (adjustment kontinyu)

G. ukuran produk sadia: L * W * H = (60-400) * (30-380) * (0,05-3) mm

H. Métode adjustment speed: konversi frékuénsi atawa adjustment speed DC brushless.

I. Motor: Konversi Frékuénsi atanapi motor DC brushless

J. produk sadia: rupa kertas, kantong plastik, kartu, labél, kotak packing jsb.

K. awak mesin: stainless steel.

L. métode instalasi: instalasi bebas, meja-luhur.

M. fungsi pilihan: kipas kalayan nyeuseup vakum, otomatis-kumpulan, otomatis-tampikan.

desk-top feeder3-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami