feeder baku

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:feeder baku

 

model:BY-SF04-300

 

Fitur:desain lightweight, merenah dina kiriman, tinggi dina pangabisa lumaku, gampang dina operasi, ongkos éféktif.Jas pikeun kertas, labél, kotak kertas, kantong plastik normal jsb Ieu bisa terpadu kalayan printer TIJ, printer CIJ jsb, atawa sistem panyiri, printer laser, nu nyadar percetakan rupa téks, gambar jsb off-line.

for more detailed information, pls get in touch with Easy : easy.oyhh@bysd.net & whatsapp: +8613435663216,or click the inquiry button below


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Runtuyan feeder Standar adopts prinsip gesekan pikeun ngawujudkeun dahar & pangiriman kaasup tilu bagian dina struktur: dahar, angkutan, kempelan otomatis.Ieu adopts bahan stainless steel sarta desain gaya lampu-beurat terpadu, dilengkepan kerangka floor-stand loadable, merenah pikeun packing, mangpaat pikeun ngahemat ongkos pengiriman barang.Struktur design dahar unik nyieun kapasitas adoptive na kuat, adjustment merenah, operasi gampang.Aya sababaraha fungsi pilihan, nu bisa nyugemakeun customer ogé, ongkos-éféktif.produk lega cocog: kertas, labél, kotak kertas, kantong plastik normal jsb pamaké bisa milih ngagunakeun feeder ieu babarengan jeung printer CIJ, printer TIJ, sistem panyiri, percetakan laser pikeun nyitak rupa téks, pola jsb.

Saterusna, kusabab nganut mode gesekan handap-dahar, jalma bisa nambahkeun produk tanpa mesin eureun.

Ogé bisa dilengkepan fungsi nyeuseup vakum, nu ngajadikeun produk ngajalankeun deukeut sabuk, non-dieunakeun, non-shift, beungeut datar, nu alus keur percetakan handap atawa téhnologi lianna.Hal ieu dilengkepan fungsi auto-kumpulan kalawan desain munara, nu nyieun cargoes tumpukan hiji-hiji sarta ngumpulkeun dina urutan.

eta bisa ngaropéa nyieun, pikeun émbaran leuwih lengkep, pls klik di dieu di handap:

Ngagambar pikeun Rujukan

standard feeder

Parameter parabot

1. KN95 / KF94 masker raray dahar & percetakan

1. diménsi: L * W * H = 1700 * 640 * 800mm

2. beurat: 65KG

3. tegangan: 220VAC 50-60HZ

4. kakuatan: ngeunaan 500W

5. Speed: 0-300pcs / mnt (nganggap produk 100MM)

6. Sabuk speed: 0-60m / mnt (adjustable)

7. ukuran produk sadia: (60-300) * (60-280) * 0.1-3mm

8. métode kontrol speed: konversi frékuénsi atawa pangaturan speed DC brushless

9. motor: Konversi Frékuénsi atanapi Brushless DC motor

10. produk sadia: rupa kertas, kantong plastik, kartu, labél jsb.

11. bahan awak mesin: stainless steel

12. formulir instalasi: instalasi bebas , floor-stand

13. fungsi pilihan: nyeuseup vakum, otomatis-kumpulan

standard feeder3
standard feeder1
standard feeder2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami