Modél: BY-SF04-300

Fitur: desain lightweight, merenah dina kiriman, tinggi dina pangabisa lumaku, gampang dina operasi, ongkos éféktif.Jas pikeun kertas, labél, kotak kertas, kantong plastik normal jsb eta bisa terpadu kalayan TIJ printer, CIJ printer jsb, atawa sistem panyiri, printer laser, nu nyadar percetakan rupa téks, gambar jsb off-garis.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu.

Model: BY-TF01-400 / BY-TF04-300 / BY-TF02-400

Fitur: desain deft, merenah dina kiriman, luhur dina kamampuhan lumaku, gampang dina operasi, ongkos éféktif.Jas pikeun kertas, labél, kotak kertas, kantong plastik normal jsb eta bisa terpadu kalayan TIJ printer, CIJ printer jsb, atawa sistem panyiri, printer laser, nu nyadar percetakan rupa téks, gambar jsb off-garis.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-TF01-TTO

Fitur: Standar feeder TTO terpadu téhnologi percetakan termal TTO & téhnologi dahar calakan, direalisasikeun otomatis-dahar & percetakan termal sampurna.Pamaké tiasa ngalakukeun percetakan dina kantong plastik (kaasup kantong plastik, labél, kotak coated jsb) pikeun nyitak tanggal, karakter, gambar basajan, hususna keur barcode variabel, kode QR na multi-garis percetakan eusi badag-format urang.Artistik jeung akurat; loba dipaké dina bungkusan, percetakan, ubar, kimia, kadaharan jsb Filed.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-Modél: BY-TF01/02-TTO-A / BY-TF01/02-TTO-B

Fitur: perkembangannya dumasar kana Standar TTO feeder sarta TTO feeder ringkes pamakéan suksés di ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, péstisida, siki jeung industri ubar tradisional Cina jeung rupa pamaké eupan balik.Éta ogé tiasa nyugemakeun ultra-ipis, ultra-lemes, masalah listrik statik sareng kantong desain anu teu normal, kantong multi-lapisan M, kantong panutupanana seleting sareng kantong anu gampang dibuka, jsb.Laju, stabilitas jeung operasi ogé pangropéa ngahontal jangkungna unprecedented, utamana direngsekeun percetakan manusa dina bungkusan dahareun dipanggang.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-SF01-TTO

Fitur: éta feeder TTO paling ringkes kami, ngadopsi sistem gesekan normal, cocog pikeun kalolobaan kantong plastik, biaya-éféktif.Ieu adopts konversi frékuénsi motor tunggal on speed.Henteu aya PLC atanapi HMI, gampang dioperasikeun, beurat beurat.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-TF01 / 02-400

Fitur: dikembangkeun pikeun percetakan normal (kalebet printer TIJ, HD DOD, printer CIJ, panyiri jsb.).eta boga sarat tinggi dina téhnologi, komprehensif kuat, kompléks aplikasi.Ieu adopts calakan, modular, konsép desain penampilan streamlined.Cocog jeung rupa kertas, labél, kartu, kotak packing, hususna keur produk kalawan listrik statik, timer sealing, multi-lapisan kotak palastik jsb kantong packing husus coding, percetakan & tracing.Aya sababaraha fungsi pilihan pikeun pilihan sapertos deteksi ganda, koreksi otomatis, nolak otomatis, jsb.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-MTF02-650 / BY-SF01-TTO

Fitur: éta pikeun percetakan normal (kaasup TIJ Printer, CIJ printer, Labeling jsb) eta boga sarat tinggi dina téhnologi, kuat komprehensif, kompléks aplikasi.Ieu adopts calakan, modular, konsép desain penampilan streamlined.Cocog jeung rupa kertas, labél, kartu, kotak packing, utamana pikeun produk kalawan listrik statik, timer sealing, multi-lapisan kotak palastik jsb kantong packing husus coding, percetakan & tracing.Aya sababaraha fungsi pilihan pikeun pilihan sapertos deteksi ganda, koreksi otomatis, nolak otomatis, jsb.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu.

Model: BY-TF01/02-400(UV) / BY-HTF01/02-400(UV)

Fitur: Platform percetakan UV dikembangkeun dumasar kana platform percetakan calakan standar kami sareng fitur percetakan UV sareng syarat téknologi.Ieu standar luhur, platform lumaku calakan.Ieu diserep rupa aplikasi industri sarta pangalaman, nganut calakan, modular, streamlined konsép desain penampilan.Cocog jeung rupa kertas, labél, kartu, kotak packing, utamana pikeun produk kalawan listrik statik, timer sealing, multi-lapisan kotak palastik jsb kantong packing husus coding, percetakan & tracing.Aya sababaraha fungsi pilihan pikeun pilihan sapertos deteksi ganda, koreksi otomatis, nolak otomatis, jsb.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-SR500-TTO / BY-SR500-UV / BY-HR450-UV

Fitur: dikembangkeun pikeun jinis labél sareng sarat pilem bungkusan.Numutkeun sarat téknologi percetakan labél tradisional sareng coding dina fitur labél, kami nyobian ngahontal "hiji mesin sareng sababaraha aplikasi, éta cocog pikeun pilem pilem sareng rewinding labél ogé"."hiji mesin kalawan sababaraha fungsi, éta cocog pikeun printer TTO sarta sistem percetakan UV ogé"."hiji mesin kalawan sababaraha modular, modular on struktur, pamaké tiasa ngalakukeun Pilihan modular nurutkeun sarat produksi maranéhanana".Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun labél dina gulungan sareng pilem dina coding gulungan.

Ieu adopts 7inch warni HMI, PLC, mikro PC pikeun kontrol.Jalma tiasa ngalakukeun setélan parameter dina HMI dumasar kana jinis pilem sareng struktur labél kertas & bédana fitur.Samentara éta, HMI bakal ngawas status kerja sacara real-time sareng masihan alarm ogé.Ngaleupaskeun & ngumpulkeun dina metode linier dina sistem kontrol, laju angkat variabel, Anti loosening nalika eureun.Tanda bodas atanapi swatch sensing jsb fungsi.Bener sadar kontrol calakan.Upami pangguna hoyong ningkatkeun akurasi percetakan, aya hiji fungsi pilihan anu namina Sistem Koréksi Otomatis.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

cof

Modél: BY-HFT250

Intruduction: Mesin nyoco calakan, nyaéta alat-alat dahar anyar anu dikembangkeun, anu leutik sareng hampang.adoptability produk éksténsif, instalasi gampang, pangiriman akurat tur kabuka port komunikasi, nu keur ngaganti pagawe.

Pangiriman dina garis packing, kartu dahar jeung jaringan dina garis produksi aya pikeun ngawujudkeun pangiriman bahan.Konfigurasi nyaéta kalayan sistem deteksi ganda, deteksi bahan, fungsi alarem kosong.Sistem pangendalina nyaéta HMI & PLC, setélan parameter gampang sareng merenah.

Fitur: alarm lambar ganda & eureun, cacah, digawé nurutkeun kuantitas set jeung waktu, Taya alarm produk & eureun, kontrol diri atawa kontrol ti luar pikeun memicu produk feeding.it cocog pikeun jenis kartu, labél, buku, kertas narilep, kertas organ jeung rupa produk kertas.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Model: BY-MFJ3000-06 / BY-MFJ6000-06 / BY-MFJ6000-07

Fitur: éta alat asisten munggaran urang pikeun mesin packing, nu ngagantikeun operasi manusa dina rupa produk dicitak urang asihan dina runtuyan, kayaning labél tunggal, kaca warna, manual, buku, kartu na CD jsb ngembangkeun na dumasar kana modular, jaringan. konsep desain, pursuing gancang on speed, akurat dina pangiriman.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-TF04-300(KN95)

Fitur: éta tina téknologi tim on feeder.Desainna endah, struktur kompak, stabilitas tinggi, khususna cocog pikeun produksi topéng pameunteu.Éta pikeun masker pameunteu anu tiasa dianggo sareng pakan sareng percetakan topéng N95 / KN95.Sareng éta tiasa dihijikeun sareng mesin gelung earing anu tos aya.Pamaké bisa milih dahar kontinyu atawa dahar un-sinambung nurutkeun sarat produksi.(Catetan pls: aya sababaraha bédana pikeun masker pameunteu sareng nyitak).

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Model: BY-TF04-300 (topeng raray disposable)

Fitur: éta tina téknologi tim on feeder.Desainna endah, struktur kompak, stabilitas tinggi, khususna cocog pikeun produksi topéng pameunteu.Éta pikeun tuangeun masker pameunteu.Sareng éta tiasa dihijikeun sareng mesin gelung earing anu tos aya.Pamaké bisa milih dahar kontinyu atawa dahar un-sinambung nurutkeun sarat produksi.(Catetan pls: aya sababaraha bédana pikeun masker pameunteu sareng nyitak).

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu

Modél: BY-TF04-300(KN95)

Fitur: éta tina téknologi tim on feeder.Desainna endah, struktur kompak, stabilitas tinggi, khususna cocog pikeun produksi topéng pameunteu.éta pikeun N95 & KN95 urang dahar & percetakan.

Éta tiasa disaluyukeun pembuatan, langkung seueur inpormasi,pls klik di dieu